fijne-feestdagen_restaurant_rosas_sittard_kerst

& een Gelukkig nieuw jaar!

Wij wensen u hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar!

Wij presenteren dit menu vanaf 25 december tot en met 9 januari.

25 en 26 december werken wij enkel met reserveringen.

U kunt voor deze dagen, tijdens openingsuren, telefonisch reserveren: +31464581331

Kerst | Wintermenu


Voorgerechten

Our top picK

Sopa de Vaca

7.95

Heldere rundvleesbouillon met bospaddenstoelen en truffel crème

Sopa de Remolacha

6.95

Bietensoep met geitenkaas en noten, geserveerd met brood

Duo de Pastel

7.95

Pastei van haas en ganzen rilette

Ciervos con crema

9.95

Carpaccio van hert met rode biet en crème met truffel

Taco con Wagyu

12.95

Wagyu uit Urugay met een crème van gerookte paprika’s

Taco con Ciervo

10.95

Taco van hertenbiefstuk met cranberrysaus

Pez espada con Almejas

11.95

Zwaardvis met venusschelpen in een olie van knoflook en peterselie

Pescado con leche de Tigre

9.95

Op de huid gebakken makreel met een Peruaanse saus van citrusvruchten

Lomo de Ternero

9.95

Gestoofde kalfslende in een kruidige marinade


Tussengerechten

Quesadilla Cabra

5.95

Tortilla van tarwe gevuld met geitenkaas, serranoham en abrikozencompote

Quesadilla Calabacín

5.95

Tortilla van tarwe gevuld met courgette, plantaardige kaas en abrikozencompote

Pastel de Liebre

4.95

Pastei van haas met cranberrysaus, crackers en brood

Higado de Ganso

4.95

Parels van ganzenrillette met abrkozenmaremelade, crackers en brood

Our top pick

Arepa con Oveja

7.95

Gebakken maisdeeg gevuld met schapenkaas en pecannoten met een saus van agave

Arepa de Barbacoa

7.95

Gebakken maisdeeg gevuld met slow cook rundvlees in een saus van tomaat


Hoofdgerechten

Trio con carne de Caza

26.95

Wild trio van hert, haas en zwijn en wildsaus

Panceta de Cerdo

22.50

Buikspek, coquille en beukenzwam

chef’s top pick

Falda de Res

Bavette, gemarmerd vlees met bospaddenstoelen en guajillo saus (prijs naar gewicht)

Conejo

20.95

Konijnenbout in zoetzure saus

Picanha

Dry aged picanha met rijke smaak en malse structuur, bospaddenstoelen en guajillo saus (prijs naar gewicht)

Bistec de Ciervo

21.00

Hertenbiefstuk met wildsaus van rode biet en amandelen

Moqueca

21.50

Trio uit de zee in een braziliaanse saus van kokos en tomaat

Pez lobo con Almejas

21.50

Zeewolf met venusschelpen, gesauteerd in een knoflook-limoen saus

Diablo de mar

22.50

Zeeduivel omwikkeld in serranoham met kreeftensaus

Remolacha Wellington

17.95

Beet wellington van bieten en noten met cranberrysaus

Canelón con hongos del Bosque

17.95

Cannelloni met bospaddenstoelen en truffel bechamel

Desserts

Flan de coco con Higos

7.95

Flan van kokosroom met een crème van vijgen en cacao met kokosijs

Trio de chocolate Blanco

9.50

Witte chocolade taart, ijs en mousse

Sopa de Cerezas

6.95

Kersensoep met roomijs en meringue

Pastel de Pina

7.95

Ananas cake uit puerto rico met witte chocoladesaus en kokosijs

Onze Food Philosophy

Wij geloven dat elk gerecht begint bij waardige ingrediënten, vandaar dat wij met liefde zelf de zaadjes in onze kas planten.

We houden rekening met verschillende dieetbeperkingen en bieden vegetarische en veganistische opties. Neem bij allergieën en specifieke wensen ten minste 24 uur voorafgaand aan uw boeking contact met ons op en we zullen ons best doen om aan uw verzoek te voldoen.

bel +31 (0) 46 458 1331 om een tafeltje te reserveren