Restaurant_Rosa's_cavolo_nero_closeup

Maak kennis Met onze dinerkaart

Dinerkaart


Voorgerecht of tussengerecht

Sopa de Remolacha

6.95

Bietensoep met geitenkaas en noten, geserveerd met brood

Arepa de Barbacoa

7.95

Krokant gebakken tortilla van mais gevuld met slow cook rundvlees

Lomo de Ternero

11.95

Gestoofde kalfslende in een kruidige marinade, geserveerd met brood

Albondigas

9.95

Huisgemaakte gehaktballetjes in tomatensaus, geserveerd met brood

Vaca a la barbacoa

7.50

Langzaam gegaard rundvlees met chipotle- mayonaise
op een tostada (gefrituurde maïstortilla)

Medallones de cerdo

8.50 | 5.95

Varkensmedaillons omwikkeld met pancetta, geserveerd met
criolla salsa

La seta de chimichurri

8.95 | 5.95

Champignons gebakken in kruidenolie met brood

Alcachofa

 7.95 | 5.95

Artisjokharten geserveerd in tomatensaus

Camarones de ajo y tomate

12.95 | 5.95

Garnalen en tomaten gebakken in knoflookolie

Calamares

7.95 | 5.95

Gefrituurde inktvisringen met een huisgemaakte citroencrème en ingelegde rode ui

Pez Espada con Almejas

11.95

Zwaardvis met venusschelpen in een olie van knoflook en peterselie

Quesadilla Cabra

9.95

Tarwe tortilla gevuld met geitenkaas, serranoham en abrikozencompote

Quesadilla Manchego

9.95

Tarwe tortilla gevuld met schapenkaas, pancetta en abrikozencompote

Quesadilla Calabacin

9.95

Tarwe tortilla gevuld met plantaardige kaas, courgette en abrikozencompote


Voorgerechten om te delen

Entrada de Verduras

18.95 | 29,95

cebollas frita, gefrituurde uienringen
coliflor frita, gemarineerde bloemkoolroosjes gepaneerd en gefrituurd
empenadas de verduras, gefrituurd maïsdeeg met een vulling van zoete aardappel, pompoen en paprika
alcachofa, artisjokharten geserveerd in tomatensaus

Entrada Mix

18.95 | 29,95

calamares, gefrituurde inktvisringen met limoencrème en 
ingelegde rode ui
camarones con ajo, garnalen gebakken in knoflookolie
pinchos carne, gegrilde vleesspies geserveerd met crème fraîche
cebollas frita, gefrituurde uienringen

Entrada Pescado

29.95

calamares, gefrituurde inktvisringen met limoencrème en 
ingelegde rode ui
camarones con ajo, garnalen gebakken in knoflookolie
pescado frito, gefrituurde gepaneerde vis
mejillones de ajo, gebakken mosselen in knoflookolie

Entrada Carne

29.95

choriza, een stevige worst met fijne structuur van varken/rund met paprikasalsa
medallones de cerdo, varkensmedaillons omwikkeld met pancetta
pinchos carne, gegrilde vleesspies geserveerd met crème fraîche
empenadas de carne, gefrituurd maïsdeeg met een vulling van gekruid rundergehakt en crème fraîche


Hoofdgerechten

Visgerechten


Moqueca

21.50

Trio uit de zee in een braziliaanse saus van kokos en tomaten met brood

Diablo de mar

22.50

Zeeduivel omwikkeld in serranoham met kreeftensaus en brood

Our top pick

Pez lobo con almejas

21.50

zeewolf met venusschelpen en een citrus wijnsaus

Pescado rojo a la Veracruzana

18.50

Red snapper in een saus van tomaten, kappertjes en olijven 
geserveerd met rijst


Vegetarisch

Verduras Mixtas

17.00

Groenten in bananenblad met een saus van gele paprika geserveerd met rijst

Arroz de Hongo

15.95

Rijst met verschillende soorten paddenstoelen

Ensalada de verduras

13.95

Salade met broccoliroosjes en een mandarijn-limoendressing met brood


Vleesgerechten

Pierna Guisada

v.a. 200GR (€16,00) prijs naar gewicht

Kalfsossobuco in een saus van tomaten en paprika’s, geserveerd met rijst

Costillas Cortas de Vaca

23.95

Runder short rib met donkere tomatensaus en geserveerd met rijst

Churrasco

22.50

Braziliaanse spies van de grill. Met 200 gram Picanha, plakjes pancetta en serrano


Steaks

HUESO

22.00

200GR malse kalfsoester

FALDA DE RES

v.a. 160GR (€19.65) prijs naar gewicht

5 maanden gerijpte bavette, mooi gemarmerd stuk vlees met wat grovere structuur en een diepe smaak

SOLOMILLO

21.95

Huis gemarineerde BBQ steak

COSTILLAR

21.00

250GR ribeye, mooi gemarmerde malse steak

Our top pick

PICANHA

v.a. 177GR (€19.80) prijs naar gewicht

Gegrilde dry aged rundvlees steak met een zeer sterke vlees smaak en een malse structuur


Fajitas

VANAF 2 PERSONEN

29.95 p.p.

Een gietijzeren pannetje met een van de onderstaande mogelijkheden, geserveerd met diverse sauzen, bijgerechten en tortilla’s:

Our top pick

Pollo a la parilla

200 GR gegrilde en gekruide kipfilet

Carne Asada

240 GR biefstuk in Zuid-Amerikaanse rub

Costillar

250 GR gegrilde ribeye

Camarones con Ajo

200 GR garnalen in knoflookolie

Perca

250 GR snoekbaars strips krokant gebakken

Hongo ostra Rey

Koningsoesterzwam met paprika en uien

Verduras Verde

groene groenten met koningsoesterzwam en amandelen

Verduras Amarillo

gele groenten met koningsoesterzwam en cashews


Bijgerechten

Ensalada verde

3.00

Groene salade met een mandarijn-limoendressing

Patatas asadas

3.50

Gebakken en gezouten krieltjes

Arroz

2.50

Witte rijst

Verduras verde

3.50

Warme groene groenten

Verduras amarillo

3.50

Warme gele groenten

Cogollos con crema

4.00

little gem sla met caesar dressing


Desserts

Flan con Dulce de Leche

7.95

Crème brûlée met salted caramel mousse

Our top pick

Sopa de Cerezas

6.45

Kersensoep met kokos vanille-ijs

Pastel de Pina

7.95

Puerto Ricaanse ananas cake met witte chocoladesaus en kokos vanille-ijs

Tres chocolates

8.50

Chocolade trio van chocolademousse, chocolade-ijs en chocoladetaart

Muerte por chocolate

17.50

Chocolade om voor te sterven, voor 2 personen

Onze Food Philosophy

Wij geloven dat elk gerecht begint bij waardige ingrediënten, vandaar dat wij met liefde zelf de zaadjes in onze kas planten.

We houden rekening met verschillende dieetbeperkingen en bieden vegetarische en veganistische opties. Neem bij allergieën en specifieke wensen ten minste 24 uur voorafgaand aan uw boeking contact met ons op en we zullen ons best doen om aan uw verzoek te voldoen.

of bel +31 (0) 46 458 1331