Maak kennis Met onze plantaardige dinerkaart
Een kaart met een Zuid- Amerikaanse basis maar een werelds karakter. Onze voor-, hoofd- en nagerechten worden van a tot z bereid in eigen keuken. Met verse biologische producten en zo veel mogelijk uit eigen streek; sterker nog, onze liefde voor lekker eten begint bij zelf zaadjes planten in eigen kas. Hierdoor zal de kaart met de seizoenen mee veranderen.
Plantaardige Dinerkaart
Plantaardige voorgerechten
Our top pick
Gazpacho
koude tomaten, komkommer en paprika soep
Quesadilla ratatouille
tarwe tortilla gevuld met ratatouille en komkommer
Arepa de nopal
krokant gebakken tortilla van maïs gevuld met paprika’s en tomaat
Alcachofa
Artisjokharten in tomatensaus met brood
Entrada de Verduras
–Aros de cebolla frita, uienringen in een kruidige paneer met chipotle mayonaise.
–Coliflor frita, gemarineerde bloemkool stukjes gepaneerd en gefrituurd.
–Empanadas de verduras, gefrituurd maisdeeg met een vulling van zoete aardappel, pompoen en paprika.
–Alcachofa, artisjokken harten geserveerd in tomatensaus
–Piemento a la parrilla, gegrilde paprika met zongedroogde tomaat
Voorgerechten om te mixen
kies 2 gerechten uit
–aros de cebolla fritos, krokant en kruidig gefrituurde uienringen
–coliflor frita, gemarineerde bloemkoolroosjes gepaneerd en gefrituurd
–alcachofa, artisjokharten geserveerd in tomatensaus
–piemento a la parrilla, gegrilde paprika met zongedroogde tomaat
Bijgerechten
Ensalada verde
Groene salade met een mandarijn-limoendressing
Patatas fritas
frietjes
Arroz
Witte rijst
Verduras calientes
Warme seizoens groente
Plantaardige hoofdgerechten
Verduras Mixtas
Groenten in bananenblad met een saus van gele paprika en mango
Our top pick
Ensalada con verduras de verano
salade met zomergroenten (verschillende soorten sla, courgette, groene asperges,
paprika) met honing-mosterd dressing
Fajitas
VANAF 2 PERSONEN
Een gietijzeren pannetje met een van de onderstaande mogelijkheden, geserveerd met diverse sauzen, bijgerechten en tortilla’s:
verduras coloridas
courgette, baby paksoi, maïs en zongedroogde tomaten
Verduras verde
broccoli, asperge, venkel, sperziebonen en amandelen
Plantaardige Desserts
Cupé de helado
ijscoupe met kokos vanille ijs, mango sorbet, mango passievrucht saus
Onze Food Philosophy
Wij geloven dat elk gerecht begint bij waardige ingrediënten, vandaar dat wij met liefde zelf de zaadjes in onze kas planten.
We houden rekening met verschillende dieetbeperkingen en bieden vegetarische en veganistische opties. Neem bij allergieën en specifieke wensen ten minste 24 uur voorafgaand aan uw boeking contact met ons op en we zullen ons best doen om aan uw verzoek te voldoen.
of bel +31 (0) 46 458 1331