Restaurant_Rosa's_cavolo_nero_closeup

Maak kennis Met onze plantaardige dinerkaart

Een kaart met een Zuid- Amerikaanse basis maar een werelds karakter.  Onze voor-, hoofd- en nagerechten worden van a tot z bereid in eigen keuken. Met verse biologische producten en zo veel mogelijk uit eigen streek; sterker nog, onze liefde voor lekker eten begint bij zelf zaadjes planten in eigen kas. Hierdoor zal de kaart met de seizoenen mee veranderen.

Plantaardige Dinerkaart


Plantaardige voorgerechten

Quesadilla Calabacin

9.95

Tarwe tortilla gevuld met plantaardige kaas, courgette en abrikozencompote

Our top pick

Sopa de Remolacha

6.95

Bietensoep met noten met brood

La seta de chimichurri

8.95

Champignons gebakken in kruidenolie met brood

Calabaza

7.95

Gekarameliseerde pompoen met pompoenpitten en agave siroop

Arepa de nopal

7.95

krokant gebakken tortilla van maïs gevuld met tres colores paprika’s en tomaat

Alcachofa

7.95

Artisjokharten in tomatensaus met brood

Entrada de Verduras

19.95 | 28,95

Aros de cebolla frita, uienringen in een kruidige paneer met chipotle mayonaise.  
Coliflor frita, gemarineerde bloemkool stukjes gepaneerd en gefrituurd.   
Empanadas de verduras, gefrituurd maisdeeg met een vulling van zoete aardappel, pompoen en paprika.
Alcachofa, artisjokken harten geserveerd in tomatensaus


Bijgerechten

Ensalada verde

3.00

Groene salade met een mandarijn-limoendressing

Patatas asadas

3.50

Gebakken en gezouten krieltjes

Arroz

3.00

Witte rijst

Verduras calientes

4.00

Warme seizoens groente


Plantaardige hoofdgerechten

Verduras Mixtas

17.45

Groenten in bananenblad met een saus van gele paprika geserveerd met rijst

Our top pick

Ensalada de verduras

13.95

Salade met onder andere broccoliroosjes en een mandarijn-limoen dressing met brood

Seta y Hongos

17.95

Stoof van verschillende soorten paddenstoelen, geserveerd met brood


Fajitas

VANAF 2 PERSONEN

29.95 p.p.

Een gietijzeren pannetje met een van de onderstaande mogelijkheden, geserveerd met diverse sauzen, bijgerechten en tortilla’s:

Hongo ostra Rey

Koningsoesterzwam met paprika en uien

Verduras verde

Groene groenten met koningsoesterzwam en amandelen


Plantaardige Desserts

Our top pick

Sopa de Cerezas

7.95

Kersensoep met witte chocolade ijs en merengue (ook plantaardig te verkrijgen)

Flan de coco con higos

7.95

flan van kokosroom met een crème van vijgen en cacao met kokosijs

Onze Food Philosophy

Wij geloven dat elk gerecht begint bij waardige ingrediënten, vandaar dat wij met liefde zelf de zaadjes in onze kas planten.

We houden rekening met verschillende dieetbeperkingen en bieden vegetarische en veganistische opties. Neem bij allergieën en specifieke wensen ten minste 24 uur voorafgaand aan uw boeking contact met ons op en we zullen ons best doen om aan uw verzoek te voldoen.

of bel +31 (0) 46 458 1331