Maak kennis Met onze plantaardige dinerkaart

Een kaart met een Zuid- Amerikaanse basis maar een werelds karakter.  Onze voor-, hoofd- en nagerechten worden van a tot z bereid in eigen keuken. Met verse biologische producten en zo veel mogelijk uit eigen streek; sterker nog, onze liefde voor lekker eten begint bij zelf zaadjes planten in eigen kas. Hierdoor zal de kaart met de seizoenen mee veranderen.

Plantaardige Dinerkaart


Plantaardige voorgerechten

Our top pick

Gazpacho

7.95

koude tomaten, komkommer en paprika soep

Quesadilla ratatouille

9.95

tarwe tortilla gevuld met ratatouille en komkommer

Arepa de nopal

8.95

krokant gebakken tortilla van maïs gevuld met paprika’s en tomaat

Alcachofa

8.95

Artisjokharten in tomatensaus met brood

Entrada de Verduras

19.95 | 28,95

Aros de cebolla frita, uienringen in een kruidige paneer met chipotle mayonaise.  
Coliflor frita, gemarineerde bloemkool stukjes gepaneerd en gefrituurd.   
Empanadas de verduras, gefrituurd maisdeeg met een vulling van zoete aardappel, pompoen en paprika.
Alcachofa, artisjokken harten geserveerd in tomatensaus
Piemento a la parrilla, gegrilde paprika met zongedroogde tomaat

Voorgerechten om te mixen

kies 2 gerechten uit

10.00

aros de cebolla fritos, Blad krokant en kruidig gefrituurde uienringen
coliflor frita, Blad gemarineerde bloemkoolroosjes gepaneerd en gefrituurd
alcachofa, Blad artisjokharten geserveerd in tomatensaus
piemento a la parrilla, Blad gegrilde paprika met zongedroogde tomaat


Bijgerechten

Ensalada verde

3.00

Groene salade met een mandarijn-limoendressing

Patatas fritas

3.50

frietjes

Arroz

3.00

Witte rijst

Verduras calientes

4.00

Warme seizoens groente


Plantaardige hoofdgerechten

Verduras Mixtas

17.45

Groenten in bananenblad met een saus van gele paprika en mango

Our top pick

Ensalada con verduras de verano

16.95

salade met zomergroenten (verschillende soorten sla, courgette, groene asperges, 
paprika) met honing-mosterd dressing


Fajitas

VANAF 2 PERSONEN

29.95 p.p.

Een gietijzeren pannetje met een van de onderstaande mogelijkheden, geserveerd met diverse sauzen, bijgerechten en tortilla’s:

verduras coloridas

courgette, baby paksoi, maïs en zongedroogde tomaten

Verduras verde

broccoli, asperge, venkel, sperziebonen en amandelen


Plantaardige Desserts

Cupé de helado

8.95

ijscoupe met kokos vanille ijs, mango sorbet, mango passievrucht saus

Onze Food Philosophy

Wij geloven dat elk gerecht begint bij waardige ingrediënten, vandaar dat wij met liefde zelf de zaadjes in onze kas planten.

We houden rekening met verschillende dieetbeperkingen en bieden vegetarische en veganistische opties. Neem bij allergieën en specifieke wensen ten minste 24 uur voorafgaand aan uw boeking contact met ons op en we zullen ons best doen om aan uw verzoek te voldoen.

of bel +31 (0) 46 458 1331