Restaurant_Rosa's_cavolo_nero_closeup

Maak kennis Met onze plantaardige dinerkaart

Een kaart met een Zuid- Amerikaanse basis maar een werelds karakter.  Onze voor-, hoofd- en nagerechten worden van a tot z bereid in eigen keuken. Met verse biologische producten en zo veel mogelijk uit eigen streek; sterker nog, onze liefde voor lekker eten begint bij zelf zaadjes planten in eigen kas. Hierdoor zal de kaart met de seizoenen mee veranderen.

Plantaardige Dinerkaart


Plantaardige voorgerechten

Quesadilla Calabacin

7.50

Tarwe tortilla gevuld met plantaardige kaas, courgette en abrikozencompote

Our top pick

Gazpacho

7.00

Een koude soep van tomaten komkommers en paprika’s geserveerd met brood

La seta de chimichurri

8.95

Champignons gebakken in kruidenolie met brood

Chimichurri de pimienta

5.95

Gegrilde puntparika’s in kruidenolie met kapperappeltjes

Nopalito

6.95

Cactus, courgette en paprika op een tostada (gefrituurde maïstortilla)


Bijgerechten

Ensalada verde

3.00

Groene salade met een mandarijn-limoendressing

Patatas asadas

3.50

Gebakken en gezouten krieltjes

Arroz

2.50

Witte rijst

Verduras verde

3.50

Warme groene groente

Verduras amarillo

3.50

Warme gele groente


Plantaardige hoofdgerechten

Verduras Mixtas

17.00

Groenten in bananenblad met een saus van gele paprika geserveerd met rijst

Our top pick

Ensalada de verduras

13.95

Salade met broccoliroosjes en een mandarijn-limoen dressing met brood

Arroz de Hongo

15.95

Rijst met verschillende soorten paddenstoelen


Fajitas

VANAF 2 PERSONEN

29.95 p.p.

Een gietijzeren pannetje met een van de onderstaande mogelijkheden, geserveerd met diverse sauzen, bijgerechten en tortilla’s:

Hongo ostra Rey

Koningsoesterzwam met paprika en uien

Verduras verde

Groene groenten met koningsoesterzwam en amandelen

Verduras amarillo

Gele groenten met koningsoesterzwam en cashews


Plantaardige Desserts

Our top pick

Sopa de Cerezas

6.45

Kersensoep met kokos-ijs

Onze Food Philosophy

Wij geloven dat elk gerecht begint bij waardige ingrediënten, vandaar dat wij met liefde zelf de zaadjes in onze kas planten.

We houden rekening met verschillende dieetbeperkingen en bieden vegetarische en veganistische opties. Neem bij allergieën en specifieke wensen ten minste 24 uur voorafgaand aan uw boeking contact met ons op en we zullen ons best doen om aan uw verzoek te voldoen.

of bel +31 (0) 46 458 1331